Kahdelle seurantalolle korjausavustusta

Seurantalojen korjauksiin on jaettu valtionavustuksia, ja veikkausvoittovaroista jaettavia korjausavustuksia myönnettiin myös  Lempäälään ja Vesilahteen. Vesilahden Nuorisoseura ry saa 15 000 euroa ja Lempäälän Työväenyhdistys ry 10 000 euroa.

Seurantalojen korjauksiin jaetaan tänä vuonna valtionavustuksia 1,7 miljoonaa euroa, josta 69 000 euroa myönnetään Pirkanmaan alueelle. Korjausavustusten tarkoitus on säilyttää seurantalojen arvokasta rakennusperintöä sekä mahdollistaa talojen käytettävyyttä parantavat korjaukset.

Vuonna 2017 Lempäälän Työväenyhdistys sai korjausavustusta 9 000 ja Vesilahden Nuorisoseura 8 000 euroa.

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>