Karkkilakko katkesi 1000 suklaamunaan

Äidillä oli arpaonnea. Tuomas, Kerttu ja Eevert Huttunen matkasivat kotiin neljäntoista suklaamunalaatikollisen kanssa. Kuva: Katariina Rannaste

Lempäälän-Vesilahden Sanomat järjesti kilpailun, jossa palkintona oli 1000 Kinder-munaa. Kilpailuun osallistui L-VS:n Facebook-sivuilla lähes tuhat ihmistä ja heidän joukostaan arvottiin viime torstaina voittaja. Onni oli lempääläläisellä Johanna Nyyssösellä myötä.

Laasonportissa asuva Nyyssönen saapui noutamaan voittoaan perjantaina Tuomaksen, 10, Kertun, 4, ja kahdeksan kuukauden ikäisen Eevertin kanssa. Kulkupelinä oli onneksi tila-auto, sillä takaisin kotiin matkasi myös neljätoista laatikollista suklaamunia.

– Olemme olleet tämän kuun karkkilakossa, mutta kun kerran 1000 suklaamunaa voittaa, niin ehkä voimme tehdä herkutteluun pienen poikkeuksen, Johanna Nyyssönen naurahti.

Ylettömäksi makeansyönti ei voitosta huolimatta pääse äitymään, sillä Nyyssösellä oli munien päänmenoksi jo ideoita.

– Lapset saavat herkuista toki osansa, mutta ajatuksena on viedä suklaamunia myös mummolaan sekä kerhoon ja koululuokalle.

– Naapurini työskentelee Taysissa lastenosastolla ja juttelimme alustavasti, että hän veisi munia sinne jaettavaksi, Nyyssönen selvittää.

Myös Kertulla oli ehdotus, mitä suklaamunilla voisi tehdä.

– Mehän voitaisiin piilottaa niitä ja minä voisin etsiä, hän esitti äidilleen.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.