Piipon alueelle nousee vuokratalo

Arkta rakentaa Lempäälän keskustaan vuokratalon. Rakennustyöt ovat osoitteessa Piiponraitti 6 käynnissä ja Tikankolo-nimisen korkotuetun kohteen pitäisi olla valmis syyskuussa. Kuusikerroksiseen hissilliseen taloon tulee yhteensä 44 erikokoista asuntoa.

– Vuokratalo on poikkeuksellisen hyvin varusteltu. Asunnoissa on muun muassa lasitettu parveke tai terassipiha, ovipuhelin, astianpesukone, saarekekeittiöitä, ja tasokkaat materiaalit, Arktan tiedotteessa todetaan.

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!
Tämä sisältö on kirjautuneille lukijoille.
Kirjaudu sisään, jos sinulla on jo tunnukset.

Uusi käyttäjä, luo tunnukset, niin pääset lukemaan heti. Tunnusten luominen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>