Takaa-ajo: Edes piikkimatto ei pysäyttänyt kaaharia

Humalainen kuski lähti pakenemaan poliisia torstain vastaisena yönä Tampereella. Kaaharin matka pysähtyi Lempäälään.

Tilanne sai alkunsa, kun poliisipartio havaitsi Tampereen Multiojankadulla klo 01.35 auton, mikä oli ilmoitettu anastetuksi. Autossa oli kiinni siihen kuulumattomat rekisterikilvet. Ajoneuvo päätettiin pysäyttää, mutta sen kuljettaja lähti huomattavaa ylinopeutta käyttäen pakenemaan poliisia Lempääläntietä pitkin Lempäälää kohti.

Pysäyttämiseen jouduttiin lopulta käyttämään piikkimattoa, mihin pakenevan ajoneuvon kuljettaja ajoi Kuljuntien ja Lopentien risteyksessä. Ajo jatkui kuitenkin edelleen, mutta kuljettaja pysäytti autonsa käännyttyään Savontieltä Kalliokummuntielle.

1980-luvulla syntynyttä mieskuljettajaa epäillään mm. törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta ja kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.