Kehnoa aurausta Sääksjärvellä

Lumen aurauksen rahat ovat tänä vuonna menneet Sääksjärvellä hukkaan. Järkälemäisellä traktorilla on käyty tamppaamassa ne loput lumet, mitkä ei päivän aikana ole tamppaantuneet. Aurauksen kanssa sillä ei ole  mitään tekemistä. Kävelytien auraaja käy aamulla auraamassa ensin, mutta Tampereentien auraaja tulee paljon myöhemmin ja auraa lumet kävelytielle ja kävelijät tarpovat siinä lumisohjossa päivän.

Aurauksissa on niin monta eri urakoitsijaa, jotka käyvät  niin eri aikaan auraamassa, että jälkimmäiset sotkevat jo ensimmäisen auraajan työn jäljet. Auraajat voisivat käydä ottamassa oppia Multisillasta ja Peltolammilta, miten lumityöt tehdään.

 

Karhumäentie

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>