Mitja Kortepuro menestyi upeasti ammattikuvaajien kilpailussa

Mitja Kortepuron Perhosefekti valittiin parhaaksi vapaan ilmaisun sarjassa.

Mitja Kortepuro Lempäälästä on sijoittunut kolmanneksi Vuoden muotokuvaaja kilpailussa. Parhaaksi muotokuvaajaksi Suomen Ammattikuvaajat ry valitsi jyväskyläläisen Emmi Virtasen.

Vuoden Muotokuvaajaksi valitaan kuvaaja, jonka viiden kuvan kokonaisuus saa eniten keskiarvollisia pisteitä laadukkuudellaan ja yhtenäisyydellään. Tämä taidonnäyte edellyttää myös, että kuvat ovat kilpailleet kolmessa kahdeksasta sarjasta. Sarjakisan voittaja saa kantaa titteliä Vuoden Muotokuvaaja.

Kortepuro valittiin parhaaksi vapaan ilmaisun sarjassa kuvallaan Perhosefekti. Lapsikuvasarjassa hän sijoittui toiseksi.

Muokuvasarjassa Mitja Kortepuro sai kunniamaininnan, samoin lapsikuvasarjasta tuli hänelle kunniamaininta.

Suomen Ammattivalokuvaajat ry on maamme vanhin ammattivalokuvaajien edunvalvontajärjestö, ja se on perustettu vuonna 1919. Sen jäsenet ovat monitaitoisia valokuvaajia, joiden erikoistumisaloja ovat mm. muotokuvaus ja mainoskuvaus. Jäseniä yhdistää tilauksesta tuotettava ammattikuva.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>