Hiihtokampanja liikutti, kouluista Kelho ahkerin

Lempäälän ja Vesilahden yhteinen Hiihto-Helmikuu innostutti koululaisia aiempaa enemmän. Helmikuisia hiihtokertojaan kirjasi 13 luokkaa Kuokkalan, Moision, Mattilan, Lempoisten, Kelhon ja Vesilahden Kirkonkylän kouluissa. Vaatimuksena oli vähintään viisi hiihtokertaa helmikuun aikana.

Ahkerimpana hiihtokouluna kampanjan työryhmä palkitsi Kelhon koulun 3.–4. luokan. Kelhossa osallistuttiin kaikilta luokilta 1–6. Muutamat hiihtivät helmikuun jokaisena päivänä.

Koulun 3-4. luokka sai palkinnoksi ohjatun ja erilaisia liikuntoja sisältävän hauskan parituntisen Ideaparkin liikuntakeskuksessa.

Kelho voitti, mutta ei ylivoimaisesti. Raadin mielestä muutkin olivat osallistuneet esimerkillisesti. Kaikki osallistuneet luokat palkittiin kunniakirjalla ja kettukarkeilla.

Tämänkertaiseen Hiihto-Helmikuuhun osallistui yhteensä hiven yli 600 hiihtäjää. Hiihtäjiä oli laduilla paljon, mutta vain pieni osa osallistui – ei huomannut,  ei innostunut, ei ”ehtinyt” ottaa suorituskorttia latuvarren laatikoista tai muualta, ei muistanut palauttaa täytettyä korttia.

Etenkin Kuljussa ja Hakkarissa hiihteli helmikuussakin paljon naapureista tai kauempaakin tulleita, mutta vain lempääläiset ja vesilahtelaiset noteerattiin kampanjassa. Palkintoja arvottiin yli 3o:lle. Heille ilmoitetaan tällä viikolla, ja osa on jo saanutkin palkintonsa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.