Hakkarin alahalliin lisää harjoittelutilaa

Pääsiäisen lavatalkoot Hakkarin alahallissa.

Lempäälän Kisan painonnostajat ja Lempäälän Voimailijat viettivät pääsiäisen pyhät talkoiden parissa Hakkarin alahallissa. Talkoilla saatiin aikaan lisää harjoittelutilaa urheilijoille.

– Jo pidempään oli virinnyt ajatus siitä, että alahallin tyhjäkäynnillä olevat tilat saataisiin paremmin käyttöön. Nyt iso osa hyvästä harjoittelutilasta oli kanahäkkivarastojen vuoksi käyttämättä, painonnostoaktiivi Rami Jokinen taustoittaa.

Pienen suunnittelutuokion jälkeen kunta näytti vihreää valoa materiaalihankinnoille ja painonnostajat yhdessä voimailijoiden kanssa laittoivat hihat heilumaan.

Kanahäkkivarastot saivat talkoissa väistyä.

Kanahäkit saivat lähteä ja niiden tilalle rakennettiin kaapistot, joiden avulla saatiin järkeistettyä tilankäyttöä.

Aiemmin pelkällä betonilattialla ollut alue sai päälleen koko alueen täyttävän painonnostolavan.

– Näiden muutosten jälkeen harjoittelutilaa tuli runsaasti lisää, joka on kaikkien alahallia käyttävien urheilijoiden ilona.

– Talkoot osoittivat sen, että yhteistyön kautta on mahdollista saada hienoja tuloksia. Kiitos Lempäälän kunnalle, joka näytti vihreää valoa materiaalihankinnoille ja kiitos Lempäälän Kisan painonnostajille sekä Lempäälän voimailijoille, jotka viettivät pääsiäisen pyhät talkoissa parantaen kunnan liikuntatiloja, Rami Jokinen kiittelee.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.