Hiiroksentien puolesta

Hiiroksentien eteläpuolella on vireillä asemakaavan muutos, jonka pääasiallisena tarkoituksena on kolmen omakotitontin muuttaminen kerrostalotontiksi. Käytännössä se tarkoittaa, että hyväkuntoisia omakotitaloja aletaan purkaa ja alueelle rakennetaan kerrostaloja ilman kokonaissuunnittelua tilkku tilkulta kulloisenkin rakennusyhtiön ehdotuksen mukaisesti.

Lempäälän kunta järjestää keskustelutilaisuuden Hiiroksentien asemakaavan muutoksesta. Tilaisuus pidetään torstai-iltana 19. huhtikuuta kello 17–19 Pesäpuu-talon takkahuoneessa.

Me alueen kerrostalorakentamista, varsinkin esitetyillä rakennusvaihtoehdoilla, vastustavat asukkaat toivomme, että keskustelutilaisuuteen tulisi myös henkilöitä, jotka joutuvat alueen tulevaisuudesta päättämään eli henkilöitä yhdyskuntalautakunnasta, kunnanhallituksesta ja eri valtuustoryhmistä.

Kaipaisimme myös tietoa siitä, miten, millä perustein ja millä ”tiekartalla”, on päädytty kyseisen pientalokaavan muuttamiseen kerrostalokaavaksi. Voisiko joku asiasta tietävä saapua tilaisuuteen kertomaan taustoista?

Keskustelutilaisuudessa kuullaan alueen asukkaiden näkemyksiä ja mielipiteitä vireellä olevasta kaavamuutoshankkeesta ja siihen liittyvästä rakentamisesta. Myös rakennushankkeen edustaja ymmärtääkseni on paikalla. Toivomme runsasta osanottoa ja että myös mahdollisimman moni päättäjä pääsisi kuulemaan mielipiteitämme.

Pro Hiiroksentien puolesta Jarmo Saarinen

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.