Iltarasteille ilmoittautumiset älypuhelimella

Suunnistusliitto kehittänyt kaikkien suunnistajien käyttöön Rastilippu-palvelua, joka muuttaa kuntorastien ilmoittautumis- ja maksukäytännöt. Rastilipun pilottivaihe alkoi viime vuonna ja nyt se otetaan laajasti seurojen ja suunnistajien käyttöön, myös Tarpian Suunnan ja Pirkkalan Hiihtäjien yhdessä järjestämillä Torstairasteilla.

Uuden Rastilippu-palvelussa kuntosuunnistaja voi halutessaan ilmoittautua tapahtumiin älypuhelimella ja myös maksaa osallistumisensa mobiilisti. Torstairasteille voi edelleen osallistua myös perinteisellä tavalla maksamalla karttamaksun käteisellä tai erilaisilla liikunta-, virike- tai kulttuuriseteleillä.

– Ilmoittautuminen ja maksaminen muuttuvat palvelun myötä helpoiksi ja joustaviksi, eikä käteistä tarvitse enää kuljettaa mukana taskuissa, kuvaa Suunnistusliiton toimitusjohtaja Mika Ilomäki muutosta.

Ilomäki, joka muutama vuosi sitten kutsuttiin Tarpian Suunnan kunniajäseniksi, kertoo Rastilippu-palvelun olevan investointi lajin tulevaisuuteen.

– Luotamme siihen, että se vakiintuu nopeasti suunnistajien käyttöön. Samalla mahdollistamme kävijämäärien ja markkina-arvon kasvun jatkumisen, Ilomäki selvittää.

Torstairasteilla Rastilippu-palvelu on käytössä ensimmäistä kertaa Toijalassa 19. huhtikuuta. Torstairasteja järjestetään viikoittain läpi kesän Akaassa, Lempäälässä, Pirkkalassa ja Vesilahdella. Kauden toiset Torstairastit ovat Pirkkalassa Killossa 26. huhtikuuta ja kolmannet Lempäälässä Isonkivenmaalla 3. toukokuuta.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.