Pirkanmaan Tanssiopisto edusti hienosti Helsingissä

Jazztanssin erikoiskoulutusryhmä Poppaset sai kunniamaininnan.

Estradi-tanssikilpailu Helsingissä 7.–8. huhtikuuta  keräsi paikalle eri puolilta Suomea paljon aktiivitanssijoita lapsista aikuisiin. Pirkanmaan Tanssiopisto toi vahvasti lempääläläisedustusta esille.

Susanne Mäki-Krekola voitti pronssia soolosarjassa.

Susanne Mäki-Krekola sai aikuisten show soolosarjassa kolmannen palkinnon teoksella Hypnotized.

Jazz Ek-ryhmä Poppaset palkittiin kunniamaininnalla tanssilla Rock is in the air. Ek-ryhmä Hattarat sijoittui heti palkintosijojen jälkeiseen sijaryhmään teoksella Maanväki. Molemmat teokset kilpailivat 12–15-vuotiaiden showsarjassa. Koreografiat oli tehnyt Elina Berg.

Julia Kelloniemi  esiintyi myös 16­–19-viotiaiden noviisien showsoolosarjassa omalla koreografiallaan ja sai hienot arvostelut.

Balettisarjassa Reija Laarne sijoittui 4.–6. sijaryhmään noviisien sooloissa, samoin Saana Korhonen junioreiden sooloissa. Molempien perinteisten balettivariaatioiden harjoittajana oli tanssiopiston balettipedagogi Outi Vilonen.

Pirkanmaan Tanssiopiston tanssinäytökset 2018 järjestetään Tampere-talossa lauantaina 19. toukokuuta. Mukana ovat kaikki tanssiopiston oppilaat. Lauantaina 12. toukokuuta Ideaparkissa järjestettävän liikuntatapahtuman ohjelmassa on tanssiopiston PTO Dance Buffet -mininäytös keskusaukiolla.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.