Lempäälän rautatieasemalla kysellään liityntäpysäköinnistä

Ilmastofiksua liiketoimintaa ja asemanseutua elävöittävä Fiksu Assa -tapahtuma järjestetään Lempäälässä 18.–21. huhtikuuta. Tapahtuman tarkoituksena on parantaa asemien palvelutarjontaa, lisätä joukkoliikenteen vetovoimaa ja sujuvoittaa kaupunkilaisten arkea. Yksi tapahtuman teemoista on vähähiilinen liikkuminen, kuten yhteiskäyttöautojen tuominen asemille sekä toimivan liityntäpysäköinnin kehittäminen.

Lempäälän asemalla toteutetaan 19. huhtikuuta kysely, jonka tavoitteena on saada tietoa liityntäpysäköinnin käytöstä käynnissä olevaa Pirkanmaan liityntäpysäköintiselvitystä varten. Kysely tehdään aamujunien yhteydessä ja siihen vastaaminen kestää noin minuutin. Kyselyn suorittajat ovat tunnistettavissa keltaisesta huomioliivistä.

Radan itäpuolisella parkkipaikalla voi perjantaina ja lauantaina koeajaa ja kertoa mielipiteensä Lempäälässä tehdystä Delfiini-sähköajoneuvosta.

Keskiviikosta torstaihin OP-Centerissä on myynnissä kierrätysmateriaalista valmistettuja tuotteita. Vanha asemalla voi  tutustua kierrätysmateriaaleista valmistettuihin ideoihin ja värkätä itse.

Ideahuoneella voi kurkistaa Lempäälä-talon virtuaalilaseilla. Liiteri-palvelupiste on avoinna tutustumista varten. Tampereen seudun joukkoliikenne esittelee palvelujaan.

Lähituotemarkkinoilla maistatetaan, ja Pihastamo esittelee ekologisia viherrakennusratkaisuja.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.