Rantalat kauppiaiksi myös K-Market Lähdetielle

K-market Lempäälästä tuttu kauppiaspari aloittaa Lempäälässä myös Lähdetien K-marketin kauppiaina.

K-Market Lempäälän kauppiaina toimivat Janne ja Anne Rantala aloittivat K-Market Lähdetien kauppiaina maanantaina 16. huhtikuuta. Janne Rantalan isä Markku Rantala on kiinteistön aikanaan itse rakennuttanut K-kaupaksi. Sen jälkeen kiinteistössä on ollut vuokralla K-kauppoja, T-kauppa, Ruokavarasto, Siwa ja nyt jälleen K-kauppa.

Anne Rantala on ollut kaupassa nuorena töissä ja niittänyt kaupalle kuuluisuutta menestymällä loistavasti K-ryhmän Mestarimyyjä-kilpailuissa useana vuonna.

– K-Market Lempäälässä ja K-Market Lähdetiellä on paljon samoja asiakkaita, ja olemme saaneetkin paljon toivomuksia Lähdetien valikoimien kehittämiseksi, kertoo Janne Rantala.

– Vähän myyvät tuotteet pois ja vapautuvat tilat täytetään asiakkaiden toivomuksilla. Pienessä kompaktissa kaupassa tärkeintä on valikoiman tarkastelu ja sen jatkuva kehittäminen asiakastarpeita vastaavaksi, sanoo Rantala.

K-Market Lähdetien henkilökunta jatkaa töissään normaalisti. Kaupan kylmäkoneet ja muu myymälätekniikka ovat Rantalan mukaan suhteelliseen uusia, joten mittavia remontteja ei kauppapaikassa ole tarpeen lähteä toteuttamaan.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.