Kesämuutokset: Linja 53 Ideaparkin kautta – Linja 52 lakkaa

Linja 52 (Valkeakoski-Kulju-Tampere) loppuu kokonaan, ja Valkeakosken Liikenteen vuorot ryhtyvät ensi kesästä kulkemaan Ideaparkin kautta. Kuva: Valkeakosken Liikenne

Kesäliikenne tuo muutoksia Valkeakosken Liikenteen vuoroihin.

Valkeakosken Liikenne siirtyy kesäaikatauluihin maanantaina 4. kesäkuuta. Muutoksia tulee linjan 53 (Valkeakoski-Lempäälä-Tampere) aikatauluihin ja reittiin. Vuorotarjonta linjalla säilyy entisellään.

Linja 52 (Valkeakoski-Kulju-Tampere) loppuu kokonaan ja vuorot siirtyvät ajamaan moottoritietä. Kesästä alkaen kaikkien vuorojen pääteasema Tampereella on linja-autoasema. Tampereen Joukkoliikenteen Nysse-lippujen kelpoisuus Valkeakosken Liikenteen vuoroissa säilyy.

 

– Linjan 53 reitti muuttuu siten, että vuorot ajavat kesästä alkaen Ideaparkin kautta. Samassa yhteydessä syntyy välitön vaihtoyhteys linjan 51 kanssa, paljastaa Valkeakosken Liikenteen viestintäjohtaja Kimmo Wirén.

Perussyy muutoksille on se, että vanhojen liikennelupien siirtymäaika päättyy tänä keväänä ja vanhan Lempääläntien entiselle vuorotarjonnalle ei ollut perusteita. Tampereen Seudun Joukkoliikenne järjestää ja suunnittelee bussitarjonnan Lempääläntielle.

– Pystyimme turvaamaan tärkeät asiointiyhteydet Lastusista ja  Valkeakoskentieltä Lempääläntielle ja edelleen Tampereelle Ideaparkin vaihtoyhteyksillä. Ideaparkista viiskolmonen palaa Kuljusta vanhalle tielle, Wirén tarkentaa.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.