Kaksi huumeissa autoillutta kiinni iltapäiväliikenteestä

Lempäälässä jäi eilen keskiviikkona 25. huhtikuuta poliisin haaviin kaksi huumekuskia.

Poliisipartio pysäytti kello 17.10 aikaan henkilöauton tarkastusta varten valtatie 3:n rampissa 35. Auton kuljettajaksi osoittautui 1980-luvulla syntynyt mies, jolle huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen. Miehellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta. Kuljettaja toimitettiin rattijuopumusepäilyn johdosta verikokeisiin.

Liikennevalvonnan yhteydessä kello 17.12 Telinetiellä pysäytettiin henkilöauto, jota kuljetti 1990-luvulla syntynyt mies. Miehelle suoritettu huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen, jonka johdosta hänet kuljetettiin verikokeisiin. Rattijuopumusepäilyn vuoksi kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon ja ajokortti otettiin poliisin haltuun.

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>