Jalkapallon alemmissa sarjoissa mukana kolme paikallisjoukkuetta

© Heikki Saarinen | www.pesukarhusiili.fi

Kuva: Heikki Saarinen
LeKi-futiksen pelaajavalmentajana tällä kaudella häärii maalitykkinä kentällä vaikuttava Tommi Lehtimäki (oikealla)

 

Kuva: Visan fb-sivut
Riku Nissilä oli yksi viime kauden Visan runkopelaajista.

Jalkapallon nelosdivarissa jatkaa junioripuolen suurseuran LeKi-futiksen edustusjoukkue, joka on ehtinyt avata kautensa yhdellä häviöllä ja yhdellä voitolla. Sarja-avauksessa LeKi otti nokkaansa niukasti 0 – 1 Tampere Unitedin kakkosjoukkueelta vieraissa. Kotipelissä hervantalaissakki ACE kaatui Aleksi Silanterän, Tommi Lehtimäen ja Samu Nevalan osumilla lukemin 3 – 1.

– LeKi aloittaa kolmannen perättäisen kautensa nelosdivarissa. Kauteen strtataan hyvillä mielillä taistelemaan kärkikolmikkoon pääsystäja parantamaan aiempaa seuran parasta sijoitusta, joka on viides sija. LeKi voi voittaa kenet tahansa, yhtään ylivoimaista sakkia ei tämän kauden nelosessa näillä näkymin ole, kommentoi joukkueen pelaajistosta Sampo Clewer.

LeKin rosterista löytyy seurassa vuosia pelanneita kolmenkympin ikäpaalua lähestyviä pelaajia, mutta myös iso tukku nuorempaa kaartia. Aivan uusiakin nimiä istoilta löytyy. Joukkueen voima löytynee tutusta akselista Samu Nevala, Lehtimäen veljekset Tommi ja Janne, Sampo Clewer ja Ville Viitaharju. Joukkueen valmennuksesta vastaa pelaamisen ohella Tommi Lehtimäki.

–Pelaajatilanne näyttää alkukauden osalta hyvältä, mutta näillä sarhatasoillahan pelaajarosterin leveys riippuu monesta tekijästä, Samo Clewer tuumaa.

Vitosdivarissa nähdään paikallisderbyn huumaa, kun Vesilahden Visa ja Sääksjärven Loiskeen kakkostiimi iskevät yhteen. Visa muodostuu tällä kaudella niin ikään tutusta pelaajarungosta, jonne on tullut muutama kiinnostava vahvistus, kuten LeKi-futiksen junnukasvatti ja Hakan ja Loiskeen kautta kouliintunut Samuli Mikkola.

Visalla on vyöllään jo kolme pelattua peliäkin seuraavin tuloksin: Visa – Melody 1 – 4, Visa – UrPS 4 – 2 ja Visa – YIlves 1 – 6.

Loiske on tätä kirjoitettaessa ehtinyt pelata vastan yhden pelin, kun se hävisi runsasmaalisessa ottelussa Melodylle maalein 3 – 6. Loiskeen rosterista löytyy mielenkiintoisia nimiä, kuten Markus Sairiala, Teemu Heinonen, Mikael Sulkko, Ilkka Leppänen ynnä muita lähinnä futsalin puolen tekijämiehiä. Paikallispeli nähdään ensimmäisen kerran 16. kesäkuuta Sääksjärvellä.

 

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.