Korpela ja Pelttari hallikauden tennismestarit

Tyttöjen kaksinpelin parhaat Anni Moisio (vas.), Kristina Kihn ja Olivia Naskali.

Lempäälän tennismestaruuskilpailuissa viime kauden mestarit puolustivat titteleitään onnistuneesti. Miesten kaksinpelin finaalissa Jussi Korpela löi Mikko Lehtisen lukemin 6–2, 6–2. Naisten puolella Elisa Pelttari voitti Soili Kuittisen 6–1, 6–1. Nelinpeleissä mestaruuden pokkasivat parit Vesa Nieminen/Juha Pärkkä ja Pelttari/Ene Härkönen.

Poikien eri sarjojen kaksinpelien parhaat olivat Theo Maijala, Markus Lahti ja John-Erik Hagström. Tyttöjen mestaruuteen iski Anni Moisio.

– Nuoret kehittyvät hurjaa vauhtia, ja nousussa on useita pelaajia. Nuorten sarjoista jo aikuisten peleihin ovat valmiita siirtymään John-Erik Hagström, Elmo Rantala ja Valtteri Sirén, mutta taustalta tulee pian muitakin, summasi kisoja kilpailunjohtajana toiminut Timo Reunanen.

Lempäälän Tenniseuran (LeTS) miesten sarjatennisjoukkue oli 4. divisioonan lohkossaan toinen ja jatkaa ensi kaudella samalla tasolla. Seniorisarjoissa talvikaudella oli yhteensä kolme joukkuetta M50-, M60- ja M70-sarjassa.  LeTS osallistui myös valtakunnalliseen Street Tennis -koulukiertueeseen, jossa tällä kertaa lajiin tutustuivat Kuljun ja Sääksjärven alakoulujen valitut luokat.

Hallikausi on lopuillaan ja ulkokentät kohta valmiina kauden starttiin.  Kesäkaudella on tapahtumia, kun kansallinen tennisturnaus pelataan 14.–17. kesäkuuta ja omat mestaruuskilpailut 17.–19. elokuuta. LeTS-joukkueita on kesällä mukana kolmella sarjatasolla: 2. ja 4. divisioonassa sekä alkavassa 5. divisioonassa, joka korvaa Hämeen Alueliigan.

– Lempäälän Tennisseura järjestää tenniksen starttikursseja kaikenikäisille toukokuun loppupuolella, ja kesän treeniryhmät pyörähtävät käyntiin kesäkuun alussa. Ohjaus- ja valmennustoimintaa järjestetään sekä Hakkarin että Sääksjärven tenniskentillä.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.