Uutuutena hohtominigolfia, ilmakiekkoa ja virtual reality -pelejä

Loputkin valmistui: Zones by Särkänniemi avautuu kokonaisuudessaan

Lempäälän Ideaparkissa sijaitseva Zones by Särkänniemi -viihdekeskus avataan kokonaisuudessaan parin viikon päästä. Lauantaina 19. toukokuuta avataan nuorille ja aikuisille suunniteltu Action Zone, viihdepelien täyttämä Game Zone sekä jo aiemmin avatun Family Fun Zonen laajennusosa.

Viihdekeskuksen ensimmäiset osat avattiin yleisölle 27. helmikuuta.

Uusina kohteina viihdekeskukseen on rakennettu muun muassa 9-ratainen hohtominigolfrata, jollaisia ei radan suunnittelusta ja toteutuksesta vastanneen City Golf Europen edustajan Jouni Valkjärven mukaan Suomesta löydy kovinkaan montaa.

– Sisätilat antavat minigolfille monia erilaisia tapoja luoda tunnelmaa, kuten tämän kentän teemoitus hohtovaloin ja taiteilijan tekemin maalauksin, Valkjärvi kertoo.

Uutuutena ovat myös kaksi karaokehuonetta sekä VR-pelialueet. Game Zone -alueelle tulee yli 30 erilaista peliä ilmakiekosta erilaisiin videopeleihin.

– Jokainen zone on kuin oma pieni puistonsa, mikä mahdollistaa lyhyemmän vierailun vaikka kesken kauppareissun, kun taas päivälipulla pääsee vapaasti zonelta toiselle, jolloin tekemistä riittää koko päiväksi, kuvailee puistonjohtaja Maria Eskelinen.

Avajaisjuhlassa on tarjolla lastentaikuri Paspartuun esityksiä, ilmapalloja sekä ilmaisia kasvomaalauksia. Sunnuntaina 20. toukokuuta Zones by Särkänniemeen saapuu vuonna 2017 Suomen suosituimmaksi vloggaajaksikin valittu Roni Back.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.