Suurkirppis valtaa jälleen Villa Hakkarin alueen

Ravintola Villa Hakkarin ravintoloitsija Arto Rastas on yllättynyt suurkirppiksen saamasta hyvästä vastaanotosta. Kuva: Erkki Koivisto

Toukokuussa 2016 ensimmäistä kertaa järjestetty koko perheen suurkirppis Villa Hakkarin alueella Lempäälässä sai jo ensimmäisillä kerroilla niin suuren suosion, että päätös järjestää tapahtuma uudelleen syntyi jo tapahtumapäivänä. Tapahtumaa verrattiin jopa perinteisiin Kuokkalankosken markkinoihin.

Koko perheen suurkirppis järjestetään 19. toukokuuta  Hakkarin pihapiirissä.

– En olisi ikinä uskonut, että myyntipaikat laitettiin tänä vuonna myyntiin jo helmikuun puolella. Maaliskuun loppuun mennessä mukaan olikin ilmoittautunut jo saman verran myyjiä kuin edellisenä keväänä tapahtumassa kokonaisuudessaan oli mukana.

Tapahtuma kasvaa hyvää vauhtia, ja ravintoloitsija Arto Rastas enteilee tapahtumasta uutta perinnettä.

Tapahtuman onnistumisesta ja suosiosta kertoo jotain myös se, että suurin osa viime kevään yhteistyökumppaneista lähti innolla mukaan myös tänä vuonna. Luvassa on jälleen muun muassa ponitalutusta, jalkapalloilua, aktiviteettirataa ja taiteilua. Tämän kevään vetonaulana toimii duo Höpinätötterö, jonka näytöksestä pääsee nauttimaan veloituksetta, kiitos Lempäälän kunnan kulttuuripalveluiden.

– On ilo järjestää tällaisia tapahtumia, kun kaikki ovat innolla mukana toteutuksessa, niin kunta, yrittäjät kuin asiakkaatkin, Rastas myhäilee tyytyväisenä.

Tarjolla on tietenkin kartanon klassista lohikeittoa ja vastapaistettuja vohveleita.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.