Valtakunnan kuutonen LC Vesilahti kovassa alkulohkossa

LC Vesilahti sijoittui kuudenneksi Lions-liiton valtakunnallisessa lentopalloturnauksessa Vuokatissa. Sijoitus oli vesilahtelaisten kautta aikojen paras. Muutama vuosi sitten LC Vesilahti sijoittui vastaavasa turnauksessa Kuusamossa seitsemänneksi.

Voittaja oli Virrat, jonka kanssa LC Vesilahti pelasi alkulohkossa 1–1 -tasapelin. Niinikään Vesilahden kanssa samassa alkulohkossa pelannut Mynämäki sijoittui hopealle.

 

Turnauksessa oli mukana 12 joukkuetta, jotka oli jaettu kahteen lohkoon. Omassa alkulohkossaan LC Vesilahti oli kolmas. Mynämäki oli ykkönen, Virrat kakkonen, Alajärvi/Järviseutu neljäs, Tammela/Jokioinen viides ja Peräseinäjoki kuudes.

LC Vesilahti pääsi ottelemaan sijoista 5.–8. oteltuaan alkulohkossaan viisi ottelua tuloksin: Vesilahti–Virrat 1–1, Vesilahti–Mynämäki 0–2, Vesilahti–Alajärvi/Järviseutu 1–1, Vesilahti–Tammela/Jokioinen 2–0 ja Vesilahti–Peräseinäjoki 2–0.

Sijoitusottelussa Vesilahti päihitti Urjalan 2–0. Sen jälkeen tie nousi pystyyn, kun ottelu Alajärvi/Järviseutua vastaan päättyi 0 –2 -tappioon.

Joukkueessa pelasivat Teuvo Taura, Tuomo Valkama, Harri Pitkämäki ja Erkki Paloniemi sekä LC Viialasta Kalle Oinas ja Tero Javanainen. Esko Halme oli joukkueenjohtajana  piipahtaen yhdessä ottelussa ratkaisupalloissa kentällä.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.