LeKi-futis koki nelosdivarissa kovia

Edelliskaudella kolmosdivisioonassa jalkapalloillut, mutta sieltä syksyllä tippunut, Pirkkalan Jalkapalloklubi oli tyly vieras Sääksärvellä, kun se löi isäntäseura LeKi-futiksen selkein 4 – 0-lukemin. Lempääläisiä toki lohdutti PJK-ottelua edeltäneen Ikaalisten Urheilijoita vastaan käydyn pelin lopputulos 3 – 1, joten sarjassa viidentenä majaileva LeKi on avannut kautensa kuta kuinkin odotusten mukaan.

Ikaalisten maaliverkon innokkain pöllyttäjä oli kahden osuman mies Ville Viitaharju, pelaajavalmentaja Tommi Lehtimäki sivalsi yhden maalin.

Vitosdivarissa Vesilahden Visa on urakoinut peräti kuusi ottelua siinä ajassa, kun paikalllisvastustaja Loiskeen kakkossakki on pelannut vain kolme kertaa. Pirkkalan kakkosjoukkue sai tuntea molempien kovuuden, kun Visa löylytti PJK:ta lukemin 3 – 1 Riku Nissilän, Jaakko ja Toni Aallon ollessa maalintekijöinä. Loiske/2 oli Miika Saarenrinteen ja Niko Innasen maaleilla PJK:ta parempi lopputuloksella 2 – 0.

Visa joutui jalkapallossa tuikiharvinaiseen tuplaurakointiin eli heillä oli ottelut peräkkäisinä päivinä. Kotipelissä jalka liikkui ja tehoja oli, kun FC Kangasala hävisi Kirkonlylän tekonurmella 4 – 0. Maalimerkinnät kuittasivat Samuli Mikkola (2), Joonas Saarnio ja Niko Björksten. Päivää myöhemmin sarjan ykkössuosikkia Sääksmäen Sopua vastaan ei vesilahtelaisilla enää virta riittänyt, vaan tappio merkittiin lukemin 1 – 3. Kevään visalalinen ykkösmies Samuli Mikkola vastasi Visan osumasta.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.