Loiske kaatui Forssassa lopun takaiskuun

Muutama minuutti ennen jalkapallon kolmosdivarin ottelun FJK vastaan Sääksjärven Loiske loppua, kotijoukkue Forssa saa kulmapotkun. Pallo jää flipperinä kimpoilemaan maalinedusruuhkaan, josta se osuu lounaishämäläispelaaja Santeri Ketolaan ja siitä maaliin. Lopputulos isäntätiimi FJK:lle 1 – 0.

–Klassinen hässäkkäosuma. Tasainen ottelu, jossa meilläkin oli omat paikkamme ratkaista pisteiden suunta, nyt kävi näin, harmitteli Loiskeen valmentaja Jani Kangasmaa.

FJK on sarjatulokas, jolle kotivoitto oli kauden ensimmäinen. Loiskeen sesonki sen sijaan alkoi kahdella komealla voitolla, mutta kaksi seuraavaa on tuottanut tappiot, eikä maalia Loiske ole kahteen peliin kyennyt tekemään.

–Forssan-ottelun iso kuva oli kuitenkin ihan kohtuullisen hyvä. Rukkasimme puolustuksen kokoonpanoa poissaolojen ja loukkaantumisten takia ja etenkin harvemmin alakerrassa pelanneet Matias Riikonen ja Teemu Hannula onnistuivat mainiosti. Myös maalissa debytoinut oululaisjuurinen Akseli Syrjälä pelasi loistavasti, löysi Kangasmaa kehuilleen kohteet.

Loiskeen molariosasto on vahvin miesmuistiin, sillä useamman kauden Loiskeen veräjää vartioinut Tuomas Mäkinen on kolmosdivarin tasolle laatumolari, ja nyt futsalissakin meritoitunut Syrjälä täydentää osastoa.

Seuraava koitos Loiskeella on perjantaina 25. toukokuuta, kun ehkäpä sarja nimivahvin joukkue, Valkeakosken Pallosepot-44 saapuu Sääksjärvelle.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.