Työ- ja päivätoimintamaksut nousevat ulkopaikkakuntalaisilta

Lempäälä nostaa ulkopaikkakuntalaisten työ- ja päivätoiminnan hintoja. Kehitysvammaisille ja vammaisille henkilöille Lempäälän toimintakeskuksessa järjestetyn toiminnan hinnat nousevat keskimäärin muutamia kymmeniä euroja.

Työtoiminnasta peritään jatkossa toteutuneilta päiviltä noin 100 euroa, kun aiemmin suoritehinta on ollut noin 73 euroa. Päivätoiminnasta peritään aiemman noin 97 euron sijasta noin 113 euroa. Kesäkerhosta peritään 81 euroa (aiemmin noin 49 euroa) ja avotyötoiminnasta 84 euroa (aiemmin 46 euroa).

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>