Kipinän konsertti keräsi kuulijoita

Äitienpäivän konsertissa solistina oli Kyösti Mäkimattila ja säestäjänä Juha Maunu.

Äitienpäivänä luotiin uutta perinnettä Lempäälän kirkossa kun Lions Club Lempäälä Kipinä järjesti historiansa ensimmäisen äitienpäiväkonsertin auringon helliessä äitienpäivän juhlijoita. Konsertti oli ensimmäinen Kipinälle, mutta se oli myös ensimmäinen äitienpäiväkonsertti kirkossa konsertoineelle artistiduolle Kyösti Mäki-Mattilalle ja Jari Maunulle.
Konsertti alkoi rovasti Pauli Kaivosojan koskettavalla äitienpäiväpuheella, jonka jälkeen Mäki-Mattila ja Maunu astuivat estradille. Lähes puolitoistatuntisen konsertin aikana kuultiin Mäki-Mattilan omaa tuotantoa sekä tuttuja virsiä tunteikkaasti tulkiten. Musisoinnin välissä Mäki-Mattila lausui runoja ja ajatuksia yli 250-päisen yleisön nauttiessa välittömästä tunnelmasta. Konsertin onnistumista kuvasi konsertin päättymisen jälkeiset kuulijoiden innostuneet aplodit, jotka kutsuivat esiintyjäduon vielä uudelleen yleisön eteen.
TIlaisuuden ainutkertaisuutta korosti myös kesäinen ilma, joka taisi olla kautta mittaushistorian lämpimin äitienpäivä.

− Konsertti tavoitti hienon määrän kuulijoita ja onnistui kaikilta osin hienosti. Palaute yleisöltä oli erittäin myönteistä. Tästä on tarkoitus tehdä kestävä perinne, totesi Kipinän-clubin presidentti Ilkka Kivelä.

Teksti: Olli Ainasvuori

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?