Valkolakin Lempäälän lukiosta saa 95 nuorta

Keväällä 2018 Lempäälän lukiossa lakitetaan 95 uutta ylioppilasta:

Ahonen Lauri, Al-Ani Tabarek, Al-Barkat Buraq, Al-Zubeidi Amine, Al-Zuhairi Mikael, Berg Eerika, Gratschew Max, Haanpää Maria, Haataja Sofia, Hakala Leena, Hakari Aleksi, Hakkarainen Iivi, Harteela Rauli, Heinonen Anniina, Heinonen Mauri-Tapani, Heinonen Vilma, Hietaniemi Nelli-Lotta, Hurskainen Ida, Huura Tia, Huurne Viivi, Hänninen Jessica, Höyssä Ella, Iivanainen Senja, Jokinen Eemeli, Järvenpää Aliisa, Kaikkonen Emma, Kainulainen Miko-Matias, Kankkonen Irina, Kaukolinna Iida, Kervinen Essi, Kettunen Kari, Kinnari Miimi, Knuutila Anniina, Korhonen Joona, Korppi Saara, Koskinen Juulia, Kulmala Markus, Kyösti Otto, Laitila Katja, Lehto Emma, Lehtonen Nea, Leppämäki Alex, Leppämäki Linda, Lounela Tuuli, Luukkonen Juho, Lähdekorpi Tanja, Maja Sami, Mamia Artturi, Marjamäki Antti, Mattila Viola, Murto Santeri, Myllynen Sonja, Mäkelä Konsta, Nagy Arimo, Niemelä Pauliina, Nykänen Tuomas, Nääjärvi Ella, Ojala Emilia, Ojala Inka, Ollonberg Niklas, Palokangas Paulus, Pastell Iida, Peltola Ilmari, Peltonen Joel, Perälä Camilla, Perälä Jenny, Perämaa Olli, Pesonen Juuso, Piispanen Silja, Raunio Veeti, Reunanen Eerika, Riikola Hannes, Riikola Joni, Rissanen Liisa, Roppo Ronja, Saari Siina, Saarinen Juho-Pekka, Saarnio Ville, Salonen Miska, Siikarla Toni, Sjöman Roni, Sokura Viljami, Thiel Niclas, Tikkanen Inka, Tiura Lasse, Tuominen Heini, Vanhatalo Sini, Vastamaa Julia, Vigren Johanna, Viljamaa Alisa, Virtanen Nea, Wallin Elena, Wallin Pekko, Ylösmäki Valtteri.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?