Äitienpäiväkukkaset kuihtuvat Ristimäen hautausmaalla

Lempäälän seurakunta ei saa vettä tulemaan Ristimäen hautausmaalla äitienpäivänä. Useana vuonna on käynyt niin että vesijohto on jäässä vielä äitienpäivänä.. Tilanne on todella paha, sillä ihmiset tulevat vierailemaan kukkineen haudoilla matkojenkin päästä. Minä tiedän ottaa vedet mukaan. Vettä saa myös kappelin vessasta, mutta sitä ei moni tiedä.

Paineet tulivat tänä vuonna vesijohtoon vasta äitienpäiväisellä viikolla loppuviikosta. Kirkollisveroja maksetaan, joten seurakunnan pitäisi laittaa asia kuntoon hautausmaalla, joka laajenee koko ajan. Se ei voi näinä aikoina olla kovin kummoinen kustannuskysymys.

Ilmeisesti louhoksessa kulkeva vesijohto pitäisi vetää tai eristää uusiksi, korvata uudella tai vetää pintaputki, joka puhalletaan syksyllä tyhjäksi. Hommatkoon seurakunta vaikka säiliöauton pihaan, jos muu ei auta.

 

Pentti Puranen

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?