Mäkiselle tuplakultaa

Sääksjärveläinen Teemu Käkinen on nyt 13-kertainen Pohjoismaiden mestari. Kuva: Lasse Mäkinen

Sääksjärveläinen, Tampereen Seudun Invalideja ja Lempäälän Eläkkeensaajia edustava Teemu Mäkinen otti kaksi kultamitalia, henkilökohtaisen ja parikullan luokassa 3s boccian Pohjoismaiden mestaruuskilpailuissa Färsaarilla toukokuun 11.–12. päivinä. Mitalit olivat jo Mäkiselle 12. ja 13. Pohjoismaiden mestaruudet.

Pohjoismaiden mestaruuskilpailut järjestetään lajissa joka toinen vuosi. Seuraavana kisaisäntä on Norja.

Sekä Tampereen Seudun Invalideja että Lempäälän Eläkkeensaajia edustavat, Pirkkalassa asuvat Tuija Sinisalo ja Jorma Naroma toivat tuomisinaan menestystä, Sinisalo henkilökohtaisen ja parikullan luokassa 2 ja Naroma henkilökohtaisen kullan ja joukkuehopean luokassa 4.

 

Lasse Mäkinen

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>