Liigakokemusta omaava Jyri Niemi siirtyy LeKi-lentiksen riveihin

Tammikuussa 2017 Kyyjärvellä pelatussa ottelussa Kyky vastaan LeKi parhaina palkittiin kaksi Niemeä; tuolloinen Kykyn libero Jyri Niemi (vasemmalla) ja Kisan libero Jussi Niemi. Nyt Jyri saapuu LeKiin ja Jussi puolestaan päätti pitkän ja komean uransa viime kevääseen.

 

Lempäälän Kisan lentopallon ykkössarjamiehistö täydentyy viikko viikolta uusilla pelaajasopimuksilla. Tuoreimpana vahvistuksena Kisan katiskaan uiskenteli komea vonkale, kun viime kaudella Rovaniemen PerPossa lentisliigaa tahkonut, liberon ja yleispelaajan tontilla viihtyvä, Jyri Niemi solmi Kisan kanssa sopimuksen tulevasta kaudesta. Niemellä on kokemusta aiemmilta kausilta muun muassa Kalajoen Liiga-Särkistä sekä ykkössarjan kärkijoukkue Kyyjärven Kyvystä.

–Uskon tuovani LeKiin puolustusosaamista, hyvää henkeä sekä vastaanottovarmuutta. Lempäälään tie toi, kun puolisolle löytyi töitä täältä ja samalla itselleni mieluisa pelipaikka, Jyri Niemi kommentoi.

Niemi on 26-vuotias, seitsemisenkymmentä liigaottelua pelannut 181-senttinen pelaaja, jolla on nuoriso-ohjaajan koulutus. Lempäälän seudulta Niemi alkaa etsiä töitä pelaamisen oheen.

–Muutamme Lempäälään elokuun alussa, jolloin sitten liityn LeKin porukkaan.

Niemen myötä Kisan tulevan kauden joukkueessa on kahdeksan sopimusta plus kolme konkaripelaajaa. LeKin seurajohto tiedottaa, että joukkueen treenirinkiin haetaan noin 15 pelaajaa, joten puolenkymmentä sopimusta tullaan vielä tekemään.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.