Loiskeelle makea päänahka

Sarjaneloseksi kivunnut Sääksjärven Loiske kuittasi toistaiseksi kauden makeimman voittonsa jalkapallon kolmosdivarissa, kun se nylki naapurikaupungin Valkeakosken Pallosepot lukemin 2 – 1 (0-1) Sääksjärven helteisessä perjantai-illassa 25. toukokuuta. Loiskeen maaleista toisella jaksolla vastasivat väkivahva Iiro Riponiemi ja upea vapariosuman iskenyt Juho Mäkiniemi.

–Maistuva voitto, joka tuli hyvällä pelillä. Mukavaa on nähdä, että treeneissä tehty työ tuo hedelmää, jaksoimme liikkua vastustajaa paremmin kovassa hellekelissä, riemuitsi Loiske-luotsi Jani Kangasmaa.

Loiske ja Sepot todella tarjosivat sarjataso huomioonottaen mainiotasoisen ottelu, jossa oli maalipaikkoja molemmin puolin. Syöttöketjut olivat usein pitkiä, mitään alasarjoista tuttua pallon summittaista roiskintaa ei ollut juuri lainkaan.

Pelin ehkä näkyvin loiskelaispelaaja oli keskikentällä mahtavasti uurastanut Teemu Hannula, jota toinen keskialueen pallotaituri Akseli Tiensuu hienosti komppasi.

–Meidän keskikaista toimi hyvin, välillä rauhoitti pelaamista, välillä rytmitti hyvillä laita-avauksilla, jatkoi Kangasmaa kiitoskommenttejaan.

Pallosepot livahti Mika Jussilan upealla vaparilla johtoon, jonka Iiro Riponiemi kuittasi rynnimällä tarkan keskityksen maaliin. Juho Mäkiniemen vapaapotku lähti noin 18 metristä tarkkana laakana maalin takakulmaan pelikellon näyttäessä 89. minuuttia.

Palloseppojen pelaajilla kävi kommentointi ottelun aikana tuomaria kohtaan ajoittain kovalla volyymilla, joutavasta suukovusta olisi pelin oikeudenjakaja voinut nostella enemmänkin värilappuja. Joukkueeille väläytettiin kolme keltaista varoituskorttia molemmille, Pallosepoista punakortin kuittasi Hakastakin takakausilta tuttu romuluinen toppari Mikko-Petteri Latosaari.

Loiske jatkaa pelejään keskiviikkona 30. toukokuuta, kun samoissa yhdessässä sarjapisteessä sarjassa lymyvä TPV:n kakkosjoukkue isännöi säääksjärveläisiä.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.