Mestiksessä luvassa paikallispelejä

Jääkiekon Mestis täydentää joukkuegalleriaansa mitä todennäköisimmin Tampereen KooVeella. Viime kauden sarjasta ulos joutui konkurssiin ajatunut Espoo United. Jääiekkoliitto ja muut Mestis-seurat halusivat kuitenkin, että sarja pelataan 12 joukkueen voimin. Ensimmäiseksi paikkaa tarjottiin Kalajoen JHT:lle, mutta se sanoi Mestikselle kohteliaasti ”ei kiitos”. Sen jälkeen oli vuorossa KooVee, joka haluaa tarjottuun käteen tarttua.

–Jääkiekkoliitto vahvistanee KooVeen Mestis-paikan näinä päivinä. LeKille asia on positiivinen, saammehan makoisia paikallisvääntöjä, jotka varmasti kiinnostavat pirkanmaalaista kiekkoyleisöäkin, kommentoi Lempäälän Kisasta joukkueenjohtaja Jukka Laakso.

Kisan ensi kauden joukkueen kokoaminen on käynnissä, valmennus- ja pelaajasopimuksia viimeistellään kaiken aikaa. Edelliskaudelta tuttuja pelaajia on tulevassakin joukkueessa, jos toki vaihtuvuuttakin tulee olemaan.

–Uskoisin, että kesäkuun alussa tulemme julkisuuteen ensimmäisillä sopimusuutisilla. Me kokoamme iskukykyisen ja urheilullisen joukkueen, lupaa Laakso.

LeKin takana liigaemoista jatkanevat Tappara ja HPK. Ilveksestä on ennakkotietojen mukaan tulossa KooVeen farmikumppani.

Lempäälän jäähallin remontti on edennyt, ensi kaudella Mestis-peleissä Hakkarin halli on ehostettu muun muassa uudella katsomolla, videotaululla ynnä muilla muutoksilla.

–Pelitapahtumamme tulee uudistumaan. Myös aitoita saadaan otteluihin lisää, tiedottaa Laakso.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.