Nyt etsitään Kuokkalankosken karaokemestareita

Kuokkalankosken Markkinoiden tämän kesän uutuutena järjestetään karaokekilpailu, jossa valitaan Kuokkalankosken karaokemestarit alle – ja yli 50-vuotiaiden sarjassa. Voittajat tulevat esiintymään markkinapäivänä eli lauantaina 21.7. markkinoiden päälavalla. Varsinainen kilpailu järjestetään kuitenkin etukäteen ja ilmoittautuminen on nyt käynnissä.

− Vaikka me Lempäälän Rotaryklubissa järjestämme Kuokkalankosken Markkinat nyt jo 21. kerran ja vaikka ohjelman runko onkin pysynyt pitkään samanlaisena, niin aina kuitenkin yritämme keksiä myös uutta ohjelmaa. Tänä vuonna uutta on karaokekilpailu, kertoo markkinoiden tiedottaja Jorma Lehtinen.

Kilpailupäivä on  lauantai 30. kesäkuuta ja kilpailupaikka ravintola Paikallinen Kapakka Lempäälässä. Kilpailuun saavat osallistua vain lempääläiset ja vesilahtelaiset laulajat. Osallistujilta toivotaan lähinnä kotimaisia kappaleita. Karaoketaustoina käytetään kappaleiden Melplay -versioita.

− Koska kilpailu järjestetään nyt ensimmäistä kertaa, emme voi tietää paljonko osallistujia kisaan tulee. Varsinaiseen kilpailuun voimme ottaa 10 laulajaa kumpaankin sarjaan. Jos ilmoittautuneita tulee enemmän, meidän on pakko järjestää kilpailupäivänä vielä nopea karsinta, josta ilmoitamme laulajille tarvittaessa etukäteen, toteaa Lehtinen.

Kilpailuun liittyvien kulujen peittämiseksi varsinaiseen kilpailuun valitut osallistujat maksavat 30 euron osallistumismaksun. Mahdollinen tuotto käytetään samaan tarkoitukseen kuin muukin markkinoiden tuotto, eli kansainvälisen nuorisovaihdon tukemiseen. Kilpailun ilmoittautumisaika on nyt menossa, ja se päättyy 25. kesäkuuta

− Kilpailun säännöt löytyvät Kuokkalankosken Markkinoiden nettisivulta. Sieltä löytyy myös ilmoittautumislomake. Myös Markkinoiden Facebook-sivuille tulee infoa asiasta. Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoitetaan myös laulettavat kappaleet, muistuttaa Jorma Lehtinen.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?