Hallintojohtaja Hagman irtisanoutuu

Lempäälän kunnan hallintojohtaja Jarmo Hagman irtisanoutuu tehtävästään. Hagmanin työsuhde päättyy 31. heinäkuuta. Hänet valittiin virkaan toukokuun 2016 lopussa.

Hallintojohtajan työnkuva on varsin laaja. Hagman on virassaan toiminut kunnan hallintoprosessien johtajana ja vastannut useiden erilaisten hallintoyksiköiden, kuten ruokapalveluiden, tietohallinnon ja maaseutupalveluiden, hallinnasta. Hallintojohtaja toimii myös kunnanjohtajan viransijaisena.

Uuden hallintojohtajan valitseminen kuuluu kunnanvaltuuston tehtäviin. Kunnan hallintopäällikkö Riina Kivistö arvelee, että uuden hallintojohtajan valinta etenee asian merkittävyyden ja lähestyvän kesän kokoustauon vuoksi vasta kesän jälkeen.

– Kunnanjohtaja ja johtoryhmä pohtivat tilannetta ja päättävät, miten edetään tehtävän täyttämiseksi. Jos näin korkea virka asetetaan avoimeen hakuun, prosessi on tietysti pitkä.

HEI, LÖYSIT KIINNOSTAVAA SISÄLTÖÄ!

Kirjaudu sisään tai luo tunnukset ilmaiseksi.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>