”Kaksi pistettä miinustui”

–Aika lailla kyrsii, kun lopun takaiskumaalilla miinustui kaksi sarjapistettä, kiristeli hampaitaan pettynyt valmentaja Jani Kangasmaa Sääksjärven Loiskeesta.

Kangasmaan kyrsimisen syynä oli, kun kolmosdivarin jalkapallo-ottelun Loiske vastaan TPV/2 loppuhetkillä tuli sinänsä harmittomasta tapahtumasta rangaistuspotku, josta TPV tasoitti pelin loppulukemiin 1 – 1. Loiskeen toppari Joel Mattjus kaatoi tamperelaishyökkääjän, josta pelin tuomari Pekka Nuppola rahtuakaan empimättä puhalsi pallon rankkaripilkulle. Otto Järvisen sijoitukselle ei loiskeen maalivahti Akseli Syrjälä voinut mitään.

–Rankkarivihellys oli oikea, siinä ei ole jälkipulisemista lainkaan, myönsi Kangasmaa tärkeän tuomion oikeellisuuden.

Loiskeen kevätkauden alku on ollut varsin hyvä, jos toki TPV:lle menetetyt kaksi pistettä ja FJK-tappio hieman rumentavat saldoa.

–Jos ja jos, olisihan se hieno, jos saldonamme olisi 15 pistettä. Mutta isossa kuvassa kevääseen voi olla tyytyväinen, TPV-ottelussakin oli poissaoloja, mutta rosterimme kesti ne hyvin.

Losikeen pelaajarosteriin tuli kaksi uutta palasta, kun työteliäs laitalinkki Tero Penttilä liittyi joukkueeseen ja kuluvalla viikolla seuran oma kasvatti, taitava keskikentän rakentaja, Joona Nieminen palaa Sääksjärvelle opiskelukaupungistaan Jyväskylästä kesälomien ajaksi.

–Hienoa saada uusia kavereita mukaan. Penttilä oli jo TPV-ottelussa kentällä  ja teki vahvan Loiske-debyytin, kehaisi Kangasmaa.

Perjantaina 8. kesäkuuta sarjanelonen Loiske isännöi sarjakärki Ilves-Kissoja Sääksjärven stadionilla.

 

 

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.