Loiskeen reservien peli kulkee vitosdivarissa

Sääksjärven Loiskeen jalkapallon kakkosjoukkue koostuu paljon pelejä pelanneista konkareista sekä muutamasta nuoresta pelimiehestä. Ilmeisesti joukkueen pelaajacocktail on kohdillaan, sillä sarjanousija on avannut vitosdivarin mainiosti kokoamalla 18 sarjapistettä, jolla majaillaan taulukossa kolmantena. Muutama Loiskeen edustuksessakin pelannut ja sen mukana treenaava pelimies on käynyt tekemässä tuhojaan reservijoukkueessa, esimerkiksi Sampo Suonpään maalisaldo näyttää kahdeksaa tehtyä maalia.

Loiske löylytti Orivedellä Tuiskua lukemin 6 – 2 kapellimestarinaan Mikael Sulkko, joka latoi hattutempun. TaPa Tampereelta nöyrtyi maalein 4 – 2, kun futsal-ikoni Markus Sairiala avasi maalitehtailun. Sarjakärki Ylöjärven Ilves sen sijaan oli maalin verran Loisketta parempi 3 – 2 päättyneessä kärkikamppailussa, jossa Sampo Suonpää teki molemmat sääksjärveläisten osumat.

Samassa sarjassa pelaa myös Vesilahden Visa, jonka kevätkausi on ollut huomattavasti takkuisempi kuin Loiskeella. Visa on kahdeksantena kokoamallaan yhdeksällä sarjapisteellä. Visa hävisi nokialaisseura PoNu:lle lukemin 2 – 4 kotikentällään, mikä harmitti vesilahtelaisia erityisen ankarasti, sillä PoNu oli ennen Visa-ottelua sarjassa pisteittä. TaPalle Visa hävisi niukasti lukemin 1 – 2, kun alkukauden ykkösmies Samuli Mikkola teki joukkueensa ainoan osuman.

Sarjaa ylempänä LeKi-futiksella oli pitkähkö pelitauko, kun se kohtasi nelosdivarin pohjasakki NePan Sääksjärvellä. Saku Koskisen, Panu Niskasen, Tommi Lehtimäen ja Samu Nevalan osumilla LeKi vei voiton kuumaksi muodostuneessa ottelussa lukemin 4 – 3. Ottelun erotuomari väläytti peräti seitsemän kertaa keltaista varoituskorttia ottelussa. LeKi on tällä hetkellä sarjassa viidentenä.

–Sarjan alku on ollut odotettu eli tasainen. Keskikesä näyttää, pääsemmekö tavoitteeseemme, taisteluun kolmen kärjen joukkoon. Tärkeää on, pysyvätkö pelaajat terveinä eli käytössä oleva kokoonpano on ratkaisevan oleellista, fundeeraa LeKi-futiksen puuhamies Sampo Clewer.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.