Poliisi takavarikoi varastetuksi epäiltyjä pyöriä ja työkaluja

Katso, onko kuvissa sinulta anastettuja tavaroita

Sisä-Suomen, Valkeakosken poliisi on takavarikoinut kotietsinnällä työkaluja ja polkupyöriä, joita epäillään varastetuksi Etelä-Pirkanmaan ja Tampereen alueelta. Osassa työkaluja on ollut aiempia merkintöjä, jotka poistettu liuottimilla. Jäljelle jääneitä merkintöjä ovat ”OH”, ”E” ja saari.

Omaisuutta omakseen tunnistavia henkilöitä pyydetään ottamaan yhteyttä Valkeakosken poliisiin 0295445509. Omaisuuden palauttaminen vaatii aiemmin tehdyn rikosilmoituksen ja tarkemman kuvauksen esineestä ja sen alkuperästä.

Poliisi muistuttaa, että esineiden sarjanumerot kannattaa kirjata ylös ostohetkellä. Yksikin kirjattu ja varkauden jälkeen poliisille luovuttu sarjanumero voi johtaa kodeista tai työmailta varastettujen muidenkin koneiden palautumiseen. Sarjanumerolla poliisi saa selvitettyä omistajan ja tarvittaessa kutsua tämän tunnistamaan myös muuta omaisuutta.

Erityisesti rakennustyömaille kohdistuu varkauksia useita kertoja viikossa Sisä-Suomen poliisin alueella ja näissä varastetaan sähkötyökaluja lukemattomia määriä. Rikosilmoituksentekohetkellä yksilöinti ”Makita porakone” ei ole riittävä omaisuuden tunnistamiseen ja palauttamiseen omistajalleen.

Poliisi voi pahimmillaan joutua palauttamaan varastetuksi epäilemänsä koneen takaisin rikoksen tekijälle.

Tunnistettavat polkupyörät:

Tunnistettavat työkalut:

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?