Minä sain kutsun

Kevät on hienoa aikaa. Se on erilaisten juhlien aikaa. Kerhot ja koulut ovat viettäneet kevätjuhliaan,  on ollut lakkiaisia ja valmistumisjuhlia.

Monet ovat saneet kutsun osallistua erilaisiin juhliin. Kutsun saaneet  valmistautuvat ja miettivät vaatetustaan ja mitä veisivät lahjaksi.

Evankeliumissa Johanneksen mukaan, sen toisessa luvussa kerrotaan, miten Jeesuskin oli saanut kutsun häihin. Siellä Jeesus sai osoittaa, kuinka kiinnostunut Hän oli hääjuhlan onnistumisesta.

Raamatussa on monia hienoja kuvauksia, kuinka Jumala, taivaalllinen Isä kutsuu aivan tavallisia ihmisiä yhteyteensä ja antaa heidän elämälleen kutsumuksen ja tarkoituksen. Evankeliumit kertovat, miten Jeesus kutsuu ihmisiä yhteyteensä ja antaa heille elämän tarkoituksen ja tehtävän. Monet saivat kutsun Jeesukselta tulla Hänen opetuslapsikseen arjen kiireiden ja työn keskellä. Monet vastasivat Jeesuksen kutsuun ja heistä tuli Jeesuksen seuraajia ja työtovereita.

 

Matt.11:29, Jeesus sanoo ja kutsuu, ”Tulkaa Minun tyköni kaikki työtätekeväiset ja raskautetut, niin Minä annan teille levon.”

Tämä on Jeesuksen kutsu kaikille, sinullekin, joka tänään luet tätä kirjoitustani. Kuinka hienoa on, että Jeesuksella on valta vapauttaa meidät kaikista taakoistamme, antaa rauhan ja levon meidän sydämiimme, ja myös koteihimme Voit tulla Jeesuksen luokse juuri sellaisena kuin olet. Hän ei hylkää sinua.

Olin 16-vuotias kun sain kutsun Jeesukselta. Vastasin tuohon kutsuun myöntävästi ja tulin uskoon. Sain myös kutsun palvella pastorina ja tässä tehtävässä olen saanut olla yli 30 vuotta. Olen tehtävässäni saanut nähdä kuinka Jeesus rakastaa ja vastaa rukouksiin.

 

Miten Jeesus Kristus kutsuu meitä?

Evankeliumin kautta. Evankeliumi on Kristuksen ääni, Hänen Sanansa, joka tänäkin kesänä kuuluu kirkoissa, seurakunnissa ja erilaisissa tapahtumissa ja kesäjuhlissa.

Hyvä ystävä, avaa Raamattusi, anna Hänen puhua sinulle, lähde kuulemaan Jumalan Sanaa ja kiitä Taivaallista Isää, että Hän rakastaa sinua ja on sinutkin kutsunut  iankaikkisen elämän osallisuuteen Kristuksen Jeesuksen kautta.

 

Sinua siunaten

 

Pastori Harri Johansson

Lempäälän helluntaiseurakunta

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.