Ajokortiton rattijuoppo kiinni Lempäälässä

Lauantai-iltana 9. kesäkuuta kello 22.47 Katepalintiellä Lempäälässä poliisipartiota vastaan tuli henkilöauto, jonka nopeudeksi mitattiin 124 km/h. Alueella on 60 km/h nopeusrajoitus.

Ajoneuvo pysäytettiin ja sen kuljettajaksi osoittautui vuonna 1981 syntynyt mies. Hänelle suoritettiin alkometripuhalluskoe, jonka tulos antoi törkeän rattijuopumuksen lukeman. Tarkkuusalkometrikokeessa lukema laski kuitenkin alle törkeän rattijuopumuksen rajan.

Kuljettajalla ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Auton kyydissä istui mieshenkilö, joka kertoi olevansa kyseisen ajoneuvon omistaja. Auto oli määräaikaiskatsastamaton ja liikennekäytöstä poistettu. Ajoneuvon kuljettajaa epäillään muun muassa törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta, rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Kyydissä istunutta ajoneuvon omistajaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?