Pääsitkö ripille juhannuksena 1958?

60 vuotta sitten juhannuksena ripille päässeet kokoontuvat tänä juhannuksena kirkkoon. Porukkaa kasaa Antti Mikkola. Tänä juhannuksena tavataan!

Kuusikymmentä vuotta sitten, juhannuksena vuonna 1958, pääsi ripille suuri joukko Lempäälän kunnan oppikoulussa ja ammattikoulussa rippikoulunsa käyneitä. Rippikoulussa opettajana oli tuolloin Oiva Perkiö. Konfirmaation toimitti kuvassa keskellä oleva kirkkoherra Toivo Hannula

Ikinuori joukko kokoontuu juhannuspäivänä, lauantaina 23.6. kello 10 alkavaan jumalanpalvelukseen Lempäälän kirkkoon. Jos tiedät kuuluvasi joukkoon, ota pikaisesti yhteyttä Antti Mikkolaan, jonka yhteystiedot saa Lempäälän evankelis-luterilaisen seurakunnan tiedottajalta Marita Miettiseltä.

 

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?