Nova-kortteliin nousee Balladi

Balladi sijoittuu Lempäälän uuteen keskustaan ja sen rakentaminen alkaa kesälomien jälkeen.

Arkta rakentaa Lempäälän uuteen keskustaan tulevan Aavankadun varteen viisikerroksisen, Balladi-nimisen kerrostalon. Rakennustyöt käynnistyvät kesälomien jälkeen.
− Olemme saaneet jo paljon yhteydenottoja. Ihmiset ovat iloisia, kun keskustaan toteutetaan tällainen tasokas kerroshanke, kertoo Arkta-Kotien markkinointipäällikkö Wiola Kiiveri.
Arktan oma asuntomyynti myy asunnot ja auttaa tarvittaessa vanhan asunnon myynnin suunnittelussa, pankkiasioissa ja sisustamiseen liittyvissä kysymyksissä, kertoo Kiiveri.
Kiiveri kertoo Balladin olevan arkkitehtuurisesti ilmeikäs ja kaunis rakennus. Asunnoissa on isot, lasitetut parvekkeet ja ylimmissä kerroksissa parvekkeiden takaseinät on päällystetty puulla.

Balladissa on kaikkiaan 32 omistusasuntoa. Asunnot on suunniteltu tämän päivän tarpeiden mukaan. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota esteettömyyteen.
Tarjolla on yksiöitä, erikokoisia kaksioita saunalla ja ilman sekä erikokoisia kolmioita. Kaikissa asunnoissa on viihtyisät isot olohuoneet ja isoja valoisia ikkunapintoja.
− Materiaaleja voi valikoida Arkta-studiossa. Arkta suosii rakentamisessa kotimaista tuotantoa ja esimerkiksi tapetit tulevat Toijalasta. Varustelu on tasokas ja Balladissa on tarjolla hienoja uutuuksia, kertoo Kiiveri.
Myös piha-alueesta rakennetaan viihtyisä ja tyylikäs. Yksityiskohtana voi mainita, että sieltä löytyy suosittuja viheristutuslaatikoita.

Talon parkkipaikat sijaitsevat Lempäälän tulevassa parkkitalossa. Kunta osoittaa paikan pysäköintiin siihen asti, kunnes parkkitalo valmistuu.
− Talon sijainti on erinomainen, sillä kaikki on lähellä.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?