Kolmas yläkoulu rakennetaan huputettuna

Lempäälän kolmas yläkoulu toteutetaan vanhan ja käytöstä poistetun lukion paikalle liikuntasalia lukuunottamatta  leasingrahoituksella. Kuva: Erkki Koivisto

Lempäälän kunnanvaltuusto päätti 13. kesäkuuta, että Lempäälän uusi, kolmas yläkoulu entisen Kanavan koulun tontille rahoitetaan kiinteistöleasingilla lukuun ottamatta liikuntasalia, jonka toteutukseen kunta hakee valtionosuutta.

Kunnanvaltuusto hyväksyi yksimielisesti valtuutettu Jocka Träskbäckan (kok.) esittämän ponsiesityksen, jonka mukaan rakennettavan koulukiinteistön rakenteiden kuivaketjun  ja kosteudenhallinnan varmistamiseksi uuden yläkoulun rakennustyöt on toteutettava kokonaisuudessaan sääsuojattuna eli huputettuna.

Lempäälän aiemmat kaksi yläkoulua sijaitsevat Hakkarissa ja Sääksjärvellä. Kolmas yläkoulu rakennetaan kanavan kupeeseen entisen lukion paikalla palvelemaan kunnan  eteläosien oppilaita.

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?