Rämsööseen rakennettiin sulttaanin palatsi

Rämsöön kesäteatterin näyttelijät Nea Lähdekorpi, Anna-Emilia Sorvoja ja Raija Horila (takarivissä) sekä Alisa Qwick ja Heikki Horila (edessä) vierailivat Vesilahden uuden kirjaston avajaisissa. He esiintyvät tänä kesänä näytelmässä Aladdin ja taikalamppu. Kuva: Sanna Suonpää

Matot lentävät, henget ilmestyvät ja tuhansia vuosia vanha tarina herää eloon tänä kesänä Rämsöön kylässä Vesilahdessa.

Rämsöön kesäteatterissa esitetään Aladdin ja taikalamppu, joka on täynnä jännitystä, taistelua ja näyttäviä pukuja. Rooliasujen ompelemisessa ja lavastuksessa on riittänyt paljon töitä.

Näytelmää varten on tehty 40 erilaista pukua, ja keskelle supisuomalaista maisemaa on noussut kokonainen sulttaanin palatsi. Puvustuksesta vastaa Elina Korvala ja lavastuksesta Erkki Tarvainen.

– Luvassa on maaginen ja vauhdikas show. Miekat viuhuvat ja live-bändi soittaa, kertovat näyttelijät Nea Lähdekorpi, Anna-Emilia Sorvoja ja Alisa Qwick.

Vesilahtelaiskolmikolla on takanaan useamman vuoden pituinen ura Rämsöön kesäteatterissa. Tytöt ovat näytelleet siellä 6–8-vuotiaasta saakka.

Aladdin ja taikalamppu on tuttuun tapaan yhteistuotantoa Vammalan teatterin kanssa. Sastamalasta on tällä kertaa saatu mukaan muiden muassa Raija ja Heikki Horila.

– Näyttelemme ensimmäistä kertaa Rämsöössä. Siellä on todella hyvä yhteishenki. Olemme sitä oikein hämmästelleet, Horilat kehuvat.

Näytelmän on käsikirjoittanut ja ohjannut Reeta Annala ja musiikista vastaa Juuso Lähdekorpi.  Ensi-ilta on torstaina 28. kesäkuuta.

Sanna Suonpää

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.