Kasper Pennanen LeKi-lentikseen

Kasper Pennanen vaihtaa Pielaveden Sammon pelipaidan Lempäälän Kisan nuttuun lentopallossa.

Lupaava 21-vuotias yleispelaaja Kasper Pennanen edustaa ensi kaudella Lempäälän Kisan miesten ykkössarjajoukkuetta lentopallossa. Asialle tuli sinetti, kun Tampereen teknillisessä yliopistossa syksyllä opintonsa aloittava Pennanen solmi Kisan kanssa sopimuksen tulevasta kaudesta.

– Hyvillä fiiliksillä tulen LeKiin. Tarkoituksena olisi saada tulevalla kaudella paljon peliaikaa sekä kovia pelejä ykkössarjassa, ja mennä pelaajana sitä kautta eteenpäin. Tulevaisuudessa tavoitteena on päästä pelaamaan liigassa, Pennanen kertoo.

195-senttinen Pennanen on savolaisjuurinen, ja hän on edustanut kaksi viimeisintä kauttaan Pielaveden Sampoa ja sitä ennen Leka Volleyta liigatasolla. Liigassa hänellä on noin sata peliä vyöllään.

– Ykkössarjasta tulee tasokkaampi kuin muutamaan vuoteen, osittain liigan joukkuemäärän pienenemisen vuoksi, tuumaa Pennanen, joka tunnetaan eritoten hyvänä syöttäjänä ja hyökkääjänä.

Lempäälän Kisan joukkue tulevalle kaudelle alkaa valmistua pala palalta. Vielä muutama pelaajasopimus on työn alla, mutta jo nyt voi sanoa, että ensi sesongiksi on koossa taas laadukas LeKi-joukkue. Viime vuonna yleispelaajana läpilyönyt Eetu Rantanen ei jatka Kisassa ensi kaudella.

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.