Loiskeelle karmea mahalasku Nokialla

Alkukauden hyvissä myötäisissä purjehtinut Sääksjärven Loiskeen kolmosdivarin jalkkisjoukkue koki todellisen maahanlyönnin Nokialla paikallisen Palloseuran vieraana. Kohtuutasaisen avausjakson jälkeen toisella jaksolla vyöryi nokialainen hurrikaani, kun kerta toisensa jälkeen pallo löysi tiensä Loiskeen verkkoon. 90 minuutin hikoilun jälkeen tulostaululla olivat maalilukemat NoPS 8 ja Loiske 1.

– Jännä ilmiö, hellekelissä meiltä loppuivat jalat, mutta nokialaisilta ei. Ekan puolikkkaan jälkeen olimme vielä iskuetäisyydellä ja kopissa tauolla teimme suunnitelman, millä pisteiden syrjään päästään. Toisella jaksolla ei sitten tapahtunutkan meidän kannalta mitään positiivista, kummasteli lomailevaa päävalmentaja Jani Kangasmaata tuurannut Reijo Laaksonen.

Kun NoPSin Samu Jokela iski 58. minuutilla 2–0-johtomaalin, loiskelaisten leuat loksahtivat rintaa kohti.

– Todella paljon juoksimme omaa maalia kohti, mikä oli tälle kaudelle epätyypillinen juttu meidän kannaltamme, Laaksonen havainnoi.

Kun tappioluvut ovat mainitunlaiset, ei hirveän pitkää listaa saa onnistujista keksimälläkään. Suht’ koht’ puhtaat paperit loiskelaisista saa molari Akseli Syrjälä, joka oli voimaton takaiskujen edessä. Avausjaksolla toppari Tomi Vikman piti joukkueeensa taistelulippua yllä.

Kuittaussauma rökäletappiolle tulee kuitenkin pian, sillä 20. päivänä kesäkuuta Loiske isännöi Janakkalaa Sääksjärvellä.

– Alkukausi etenkin kotiareenallamme on sujunut tuloksellisesti hyvin. Nokia-ottelu on nyt unohdettava ja iskettävä Janakkalan kimppuun uusin eväin, alleviivaa Laaksonen.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.