Nopeusrajoitusta lasketaan valtatie 3:lla hetkellisesti

Juhannuksen jälkeisenä maanantaina 25. kesäkuuta vaihtuvat nopeusrajoitusnäytöt Tampereen ja Lempäälän välisellä moottoritiellä peitetään ja kolmen viikon ajan voimassa on kiinteä nopeusrajoitus, 100 kilometriä tunnissa.

Kyse on vaihtuvien nopeusnäyttötaulujen ohjausjärjestelmän päivittämisestä, ELY-keskus tiedottaa. Ohjausjärjestelmän päivitystyön ajan moottoritieosuuden vaihtuvat nopeusrajoitusnäytöt on peitetty kiinteillä nopeusrajoituslevyillä. Nopeusnäytöt lukitaan kolmeksi viikoksi osoittamaan kiinteää 100 km/h:n nopeusrajoitusta. Tilannekohtaisesti nopeusrajoitus voi myös paikoin olla vain 80 km/h.

Ohjausjärjestelmän päivitystyö kestää noin kolme viikkoa.

Yksi kommentti

  1. Matti Keipi

    Kyllä tuo 100 km /h riitäisi hyvin moottoritielläki aina kesä aikaan ja talveksi lasketaisiin 80 km jote ei monikaan ylitäisi satasen nopeutta kun aina yli rajoituksen kuitenkin on ajetava suurimman osan.
    .

Kommentoi

Sinun tulee olla kirjautunut kirjoittaaksesi kommentin.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?