Loiskeen reserveille vitosen paikallisherruus ; Riponiemi pelasti pisteen kolmosdivarissa Loiskeen edustukselle

Kauden ensimmäinen jalkapallon paikallispeli akselillla Lempäälä – Vesilahti käytiin lauantauina 16. kesäkuuta Sääksjärvellä Loiskeen reservien ja Vesilahden Visan mitellessä vitosdivarin paikallisherruudesta. Ottelu olikin tasainen, tapahtumarikas, tiheätunnelmainen ja paikalla ollut yllättävän runsaslukuinen yleisö sai nähdä seitsemän maalin kimaran. Loiskeen sankariksi nousi nuori Sampo Suonpää, joka ottelun toisella täysosumallaan ratkaisi pelin 84. minuutilla. Loppulukemat olivat 4 – 3 Loiske/2:sen eduksi.

Visa oli saanut hyvää itsetuntoa edelliskiepin 6 – 1-murskavoitosta Oriveden Tuiskua vastaan  ja menikin johtoon Niko Björkstenin maalilla pelin 28. minuutilla. Seuraavan puolisen tuntia ykkösviulua soitti nimivahva Loiske. Sampo Suonpää, Juuso Järvenpää ja Niko Innanen veivät nimekkäitä pelimiehiä jalkapallosta ja futsalista vilisevän Loiskeen 3 – 1-johtoon, jonka sisukas Visa vielä Samuli Mikkolan ja Niko Björkstenin osumilla kuittasi tasoihin ennen Suonpään lopullista ratkaisua.

Loiske/2 on sarjakolmonen vain pisteen edellään olevaa Sääksmäen Sopua perässä,. Ylhäinen ykkönen vitosessa on Ylöjärven Ilves, joka jatkaa ensi kaudella sarjaa ylemmäs. Visa on sijalla kahdeksan 12 pisteellään. Visa joutuu kovaan taisteuun sarjapaikkansa puolesta keskikesän ja syksyn otteluissa.

Lempäälän ykkössakki Loiskeen edustusmiehistö vetäytyi juhannuksen viettoon pelaamalla kotiottelun 20. kesäkuuta Janakkalan Palloa vastaan. Peliä johti joukkueenjohtaja Janne Peltonen muun valmennusjohdon lomaillessa. Vastassa ollut JanPa venyi 1 – 1-tasapeliin vahvan kotitiimi Loiskeen vieraana. JanPa meni johtoon Jonas Ruohomäen maalatessa, mutta Loiske tuli tasoihin Iiro Riponiemen pukkauksella. Maali oli Riponiemen neljäs kauden aikana, samaan maalimäärään on yltänyt alkukevään peleissä mellastanut Tomi Mantovaara. JanPa on sarjassa viides ja Loiske kuudes.

Loiskeen pelit jatkuvat 4- heinäkuuta vierasottelussa sarjan hännille jumiutuneen TKT:n vieraana.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.