Suvikino näyttää leffoja joka makuun kauhusta lastenelokuviin

Kahden viikon leffaputki alkaa perjantaina Lempäälässä

Jari Hallamaa tuo Lempäälään Suvikinon. Kahden viikon ajan esitetään joka päivä kaksi elokuvaa.

Kaksi leffaa päivässä kahden viikon ajan. Suvikino tarjoaa perjantaista 29. kesäkuuta lähtien katsottavaa kaikille elokuvan ystäville.
Elokuvien esityspaikkana on Lempäälän Työväentalo.
– Kävin katsomassa eri paikkoja ja työväentalo osoittautui tunnelman kannalta parhaaksi. Siellä elokuva ja yleisö ovat pääosassa, sanoo Jari Hallamaa, Suvikinon ja kiertue-elokuvateatteri Filmipyörän vetäjä.
Hallamaan mukaan Suvikinossa nähdään elokuvia jokaiseen makuun. Luvassa on myös ensi-ilta elokuvasta Maija Mehiläinen ja hunajakisat.
– Luvassa on sekä kotimaisia että ulkomaisia elokuvia. Tarjolla on jännitystä, komediaa, kauhua ja yksi dokumentti, joka kertoo yrittämisestä.
Yrittäjä on elokuva yrittämisen innosta. Se kuvaa kahta eri yritystä kahdessa hyvin erilaisessa Suomessa.
Elokuviin myydään lippuja paikan päällä. Myynti alkaa puolisen tuntia ennen näytöksen alkua.

Työväentalolla pääsee myös itse tekemään elokuvaa. Viikolla 27 järjestetään samoissa tiloissa varhaisnuorille suunnattu tapahtuma, jossa opetellaan leffanteon alkeita. Animaatio-ohjauksesta vastaa Pirkanmaan elokuvakeskus.
– Kaikkien elokuvanteosta innostuneiden varhaisnuorten kannatta lähteä mukaan, Hallamaa kannustaa.
Kurssi pidetään ma-pe klo 10–14.

Kuva: Kea Pesonen

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>