Rullalätkä valtaa Lempäälän jäähallin

Lempäälän ehostetussa jäähallissa touhutaan myös kesäisin. Niin sanotussa kakkoshallissa on jää läpi suven, mutta rempan alla olevalla ykköspuolella on pelattu Lempäälässä ennen näkemätöntä lajia eli rullakiekkoa. Lauantaina 14. heinäkuuta myös yleisöllä on omin silmin mahdollisuus nähdä ja kokea, millainen laji on rullalätkä, kun kuusi joukkeutta ottaa mittaa toisistaan Lempäälän Toivojen organisoimassa turnauksessa.

Mukana ovat LeTon ohella lempääläiset LeKin A-nuoret ja vielä nuoremmista junnuista koottu Lempäälä Indians. Lisäksi ovat tulessa tamperelaiset Pahalampi/2 ja Pistehait sekä nuorista pelaajista koostuva Someron Pallo.

– Hauska turnee on luvassa. Me koitamme Toivojen kanssa pysyä rullaluistimilla muiden vauhdissa. Pahalampi ja Pistehait edustavat kokemusta ja lajin osaamista, muut kolme taas intoa ja vauhtia. Tosi hieno juttu, että Lempäälän jäähalli ja toimitusjohtaja Pursiaisen Sami ovat tuoneet rullalätkän Lempäälään, hehkuttaa turnauksen puuhamies Jussi-Pekka Okero Toivoista. Okeron kumppaneina organisaatiotoimikunnassa ovat huhkineet Tero Koskelainen, Kimmo Käpynen ja Mika Lehtosaari.

Paikalla on myös buffet-tarjoilu kisaturisteille. Pelejä pelataan koko lauantaipäivän ajan.

 

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.