LeKi-futikselle luvassa haastava syyskierros

Jalkapallon nelosdivarissa porskuttava LeKi-futis on kärsinyt useissa otteluissa kokoonpano-ongelmista. Pelaajarosterissa ei  ole ollut joka peliin tarvittavaa syvyyttä, mikä on alasarjoissa iso ongelma monella muullakin joukkueella. Lomat, festarit ja nuoremman väen kesätyöt asettavat omat haasteensa joukkueen pyörittämiselle. Pelaajavalmentaja Tommi Lehtimäen mukaan väkeä on ollut vaikeaa saada haalittua peleihin.

– Olen joutunut tekemään paljonkin puhelinrumbaa porukoiden hälyttämiseksi matseihin. Esimerkiksi Toijala-ottelu jouduttiin siirtämään syksymmälle, koska väki oli niin vähissä. Kun saamme porukat paikalle, pystymme toki haastamaan sakin kuin sakin tässä sarjassa, mies kertoo.

LeKi voitti sarjataukoa edeltäneessä ottelussa Pelikassit runsasmaalisessa pelissä lukemin 6–5.  Aleksi Silanterä pelasti LeKin hattutempullaan. Silanterän saldo alkukauden yhdeksässä pelissä on viisi tehtyä maalia. Pelaajavalmentaja Lehtimäki kärsi Pelikassit-ottelussa pelikieltoaan, joka tuli Tervakosken 1–2-tappiopelissä saadusta punakortista. Lehtimäen maalilukema on neljä tehtyä osumaa.

LeKi-futis on sarjassa seitsemäntenä 13 pisteellään. Maaliero on hitusen pakkasella lukemin 20 tehtyä ja 24 päästettyä maalia.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.