Vesanen ja LeKi jatkosopimukseen

Anssi Vesasen tykkilyöntejä nähdään Hakkarissa ensi kaudellakin, sillä LeKi ja Vesanen ovat solmineet jatkosopimuksen. Kuva: Marko Panu

Yksi lempääläisen lentopalloelämän kuluvan kesän kysytyimmistä kysymyksistä on ollut: ”Vieläkö Anssi Vesanen jatkaa pelaamista?”. Nyt kysymykseen on vastaus: Kyllä jatkaa. Lempäälän Kisa ja Vesanen solmivat tulevan kauden kattavan sopimuksen.

– Viime kauden loppu oli raskas, kun pelasin kevään VaLePassa ja LeKissä. VaLePan kanssa oli hienot kokemukset muun muassa mestareiden liigasta, mutta kauden jälkeen takki oli täysin tyhjä. Akkujen lataaminen kesti näinkin pitkään, mutta nyt taas katsotaan hyvillä mielillä kohti tulevaa sesonkia, kommentoi Kuljun helteestä tavoitettu Vesanen.

Anssi Vesasen CV-luettelo lentopallon saralla on komea: Hän on kuusinkertainen Suomen mestari, moninkertainen SM-mitalisti ja maajoukkuepelaaja. Pääsarjan maratontaulukossa hän on sijalla neljä yli 600 ottelun määrällä. LeKissä Vesanen on pelannut viiden kauden ajan, mutta usealla sesongilla hän on farmisopimusten kautta edustanut myös VaLePaa.

Tulevan kauden LeKi-rosteria konkari silmäilee positiivisin miettein, vaikka poislähtijöidenkin lista on kohtuullisen pitkä.

– Taas on Kisalla koossa hyvänoloinen nippu, nyt vaan hiotaan pelisabluuna kuntoon, niin menestyssaumoja ykkössarjassa on, tuumii Vesanen.

Keskitorjuja Olli-Pekka Palomäki ja LeKi purkivat sopimuksensa, kun Palomäen työ- ja opiskelukiireet eivät mahdollistaneet tosimieleistä panostusta lentopalloon. Kisan kauden 2018–2019 pelaajarosteri alkaa olla valmis, ehkä yksi tai kaksi sopimusta vielä on suunnitetteilla.

 

TERVE!

Tämä sisältö on lehden tilaajille.
Tutustu 5 viikkoa vain 1,90 €.