Loiske murskasi Koskenpojat

Jalkapallon kolmosdivarin parin viikon mittainen kesätauko on päättynyt. Heinäkuun helteet inspiroivat Sääksjärven Loiskeen pelaajat huikeaan maali-iloitteluun, kun Valkeakosken Koskenpojat kaatuivat kotikentällään murskaavasti lukemin 2 – 7 (1 – 3). Voitto nosti Loiskeen sarjassa neljänneksi.

– Peli olisi voinut päättyä vieläkin suurinumeroisimmin. Pojat alkoivat hakea jo liiankin hienoja sommitelmia, etenkin pelin lopussa. Myös vastustajan maalit syntyivät meidän lievästä ylimielisyydestä omassa päässä, arvoi omiensa otteita loivan kriittisesti valmentaja Jani Kangasmaa.

Koskenpoikien pistesaldo näyttää sarjan puolivälissä nollaa pistetttä, joten mikään suuri mittari Loiskeen kesävireelle sarjan heittopussi ei ollut.

– Seuraava ottelu TPT:tä vastaan onkin jo ihan eri tason haaste, siirsi Kangasmaa nopeasti ajatuksensa perjantaina 3. elokuuta käytävään kotipeliin.

Loiskeen maalikarkeloissa kunnostautuivat Valkeakoskella Tomi Lahtinen (3), Teemu Hannula, Akseli Tiensuu, Tero Penttilä ja Juho Mäkiniemi. Loiskeen pelaajistosta Joonas Liemula vaihtoi syksyksi pelipaikakseen alasarjan VehU:n työkiireittensä takia.

Sarjaporrasta alempana eli nelosdivarissa LeKi-futis koki kovia sarjakakkosen ACE:n vieraana. Vaikka Ville Viitaharju LeKin tuikkasikin johtoon, olivat loppulukemat tylyt 1 – 5. LeKin syyskauden missio on varmistaa sarjasopimus nelosdivariin.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?